Jump to main content

Saferoad Group

Eurostar – en del av Saferoad Group 

Saferoad-konsernet er en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger for veier i Europa. Selskapet har mer enn 70 års erfaring og tilbyr et bredt spekter av innovative høykvalitetsprodukter og løsninger skreddersydd for å bidra til økt sikkerhet for trafikanter. Selskapet er med å legge premissene for fremtidens infrastrukturløsninger.

Med hovedkontor i Oslo, sysselsetter konsernet mer enn 2200 medarbeidere i 13 land. Bli bedre kjent med hvordan Saferoad bidrar til et tryggere liv på veien, besøk saferoad.com

Vi er Saferoad

På vei til jobb, i forretningsøyemed og i vårt daglige liv, kjører vi langs veier og motorveier. Noen ganger i høy hastighet.

Vi lever i en dynamisk verden og vi forventer at omgivelsene våre er sikre og tilpasset våre daglige gjøremål. Å bevege seg i trafikken er en så stor del av livet vårt, at vi nesten ikke merker at vi er omgitt av trafikksikringsløsninger.

I Saferoad ligger vi ett skritt foran. Se deg rundt neste gang du er ute i trafikken. Saferoad sine produkter og løsninger finnes overalt og bidrar til økt sikkerhet for folk på farten, enten du beveger deg til fots, på sykkel eller kjører bil. Vår misjon er at du skal komme trygt frem.

Have a safe journey.