Jump to main content

Saferoad Group

Eurostar er en del av Saferoad konsernet.

Saferoad tilbyr trafikksikringsløsninger av høyeste kvalitet for entreprenører og myndigheter involvert i infrastruktur.

Konsernets mål er å utvikle og sikre, innovative og bærekraftige løsninger, som skal beskytte og hjelpe folk på farten, uansett om de er til fots, på sykkel eller i bil.

Saferoad sine produkter og løsninger skal bidra til å redusere antallet drepte og alvorlig skadde i trafikken, og skal skape sikre, innovative og komfortable offentlige områder. Saferoad Group tilbyr et fremragende utvalg av produkter i kombinasjon med kunnskap og ekspertise.

Saferoad ble etablert i 2007 etter en fusjon mellom Euroskilt-gruppen og Ørsta-gruppen. Konsernet har i dag datterselskaper i 20 land, med i alt 2.700 medarbeidere. For ytterligere informasjon se www.saferoad.com

Vi er Saferoad

På vei til jobb, i forretningsøyemed og i vårt daglige liv, kjører vi langs veier og motorveier. Noen ganger i høy hastighet.

Vi lever i en dynamisk verden og vi forventer at omgivelsene våre er sikre og tilpasset våre daglige gjøremål. Å bevege seg i trafikken er en så stor del av livet vårt, at vi nesten ikke merker at vi er omgitt av trafikksikringsløsninger.

I Saferoad ligger vi ett skritt foran. Se deg rundt neste gang du er ute i trafikken. Saferoad sine produkter og løsninger finnes overalt og bidrar til økt sikkerhet for folk på farten, enten du beveger deg til fots, på sykkel eller kjører bil. Vår misjon er at du skal komme trygt frem.

Have a safe journey.