Jump to main content

Om oss

Eurostar er et av Norges ledende selskap innen veimerking og leverer alle former for veioppmerking. Vi legger termoplast i form av gule og hvite linjer som enten ekstruderes, sprayes eller håndlegges. Termoplast har god holdbarhet og slitestyrke og egner seg like godt til mindre parkeringsplasser som til store motorveiprosjekter. Vi påtar oss små og store oppdrag for alt fra mindre borettslag, til private entreprenører og større kommunale og statlige kunder.

Veimerking er sesongbetont og hovedsesongen går fra midten av april til oktober. Våre ansatte har lang erfaring innen veimerking og leverer god kvalitet på arbeidet. Vi oppfyller kravene til lovpålagt HMS-dokumentasjon og våre operatører har de nødvendige kurs i arbeidsvarsling og trafikkdirigering. I tillegg til dyktige ansatte har vi en moderne maskinpark.

 

Saferoad Group

Eurostar AS er et selskap i Saferoad Group, som er en av Europas ledende aktører innen trafikksikkerhet. I tillegg til veioppmerking, tilbyr konsernets selskaper i dag alle produkter og tjenester vedrørende sikkerhet på vei, som for eksempel skilting, belysning, rekkverk til veier, etc.

I 1999 ble det norske selskapet Euroskilt AS hovedaksjonær i Eurostar og veimerkevirksomheten ble etablert både i Norge og Sverige. Virksomheten i Sverige er EKC Sverige AB. Noen år senere ble også Eurostar Danmark etablert. De tre selskapene utgjør i dag Saferoads skandinaviske veimerkedivisjon.

Vårt overordnete mål er null drepte og null hardt skadde i arbeidet og på veien.

Eurostar AS er registrert i START BANK, et felles leverandørregister som Byggenæringen Landsforening (BNL) har etablert i tett samarbeid med offentlige myndigheter. Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at det kun benyttes seriøse aktører og at aktørene kan konkurrere på like vilkår.

Ikke nøl med å kontakte oss for spørsmål vedrørende veioppmerking.